Over mij | Rijk Doornebal

"Je bent als een slang op een racemotor"

Mediator

Ik knipperde even met mijn ogen. Wat werd er over mij gezegd? Ik moest er even op broeden en besefte toen: ja, deze metafoor klopt als een bus! Het geeft goed weer wie ik ben en wat ik doe. Wedstrijdrijden op mijn motor is mijn passie. De snelheid voelen, het parcours goed blijven overzien, vooruit kijken, terugschakelen daar waar nodig, beslissen hoe de bochten aan te snijden, mijn rivalen in de gaten houden, de conditie van het wegdek beoordelen. Vervolgens beslissen wat wijsheid is en welke strategie uit te voeren. Altijd rekening houdend met alle elementen, alle perspectieven in acht nemend en vandaaruit gaan voor het optimale resultaat.

Rijk Doornebal

Ik geloof in een systemische benadering. Als ik aan het racen ben, maar ook in mijn zakelijke rollen. Het is een aanpak die bij me hoort en kenmerkend is voor hoe ik mijn werk uitvoer, wat maakt dat ik mijn beroep uitoefen met heel mijn hebben en houden. Het leven heeft me namelijk geleerd tevreden te zijn en niet te leven om te werken.

Maar hoe zit dat nou met die slang? Goede vraag. Een slang laat één keer in de zoveel tijd zijn oude huid achter, omdat hij alleen zo kan groeien en als nieuw verder kan gaan. Ik ben iemand die steeds weer het oude achterlaat en op zoek gaat naar iets nieuws. Niet als doel op zich, maar om te leren en mezelf te ontwikkelen. Het maakt ook dat ik in staat ben anderen scherp te zien in hun volledige zijn, want zin en zingeving heb ik hoog in het vaandel staan. Voor mezelf en voor anderen.

Wil je weten wat anderen over mij zeggen? Dat kan je hier lezen.

Rijk Doornebal

Rijk Doornebal

Wij bellen jou binnen 24 uur terug.

Heb je een vraag of wil je een intakegesprek inplannen? Neem dan gerust contact met ons op.